Maak kennis met de VVD Zeist

De VVD Zeist is een actieve afdeling en heeft zich onder andere voor de komende jaren tot doel gesteld om haar kiezers meer en meer te betrekken bij de vereniging. 

Mensen maken immers de democratie! Leden en kiezers zijn welkom een bijdrage te leveren aan de vereniging en aan elkaar. Graag komen wij met onze kiezers in contact. Daarvoor organiseren wij tal van activiteiten, zoals onze vrijdagmiddagborrel: Lokaal Liberaal! Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk, u hoeft geen lid te zijn om aan te schuiven.

Los van deze activiteiten hebben wij ook nog speciale bijeenkomsten voor onze leden en natuurlijk onze ALV's (ledenvergaderingen).

Wilt u gewoon een vrijblijvend kennis met ons maken? Dan zijn de genoemde activiteiten natuurlijk ideaal. Maar u kunt ons ook persoonlijk ontmoeten en daarvoor een afspraak maken. Hiervoor kunt u mailen naar info@vvdzeist.nl Ook als u graag een persoonlijke bijdrage wilt leveren aan de campagne horen we graag van u.

Natuurlijk heeft u de meeste invloed binnen onze afdeling indien u lid wordt. Daarmee draagt u ook gelijk financieel bij aan onze afdeling. Lid worden kan al direct, via deze link, maar mocht u dit overwegen en graag met één van ons eerst even verder praten en wat meer informatie inwinnen, mail ons dan en we nemen contact op voor een nadere kennismaking. Als lid kunt u bovendien deelnemen aan tal van trainingen en leuke activiteiten.

Een prachtige manier om kennis te maken met ondernemende leden en bestuurders uit onze afdeling, maar óók uit de provincie Utrecht ligt in lidmaatschap van de Club van 100 Utrecht. U hoeft geen lid te zijn van de VVD, betaalt jaarlijks een donatie (waarvan ongeveer de helft ten goede komt aan de lokale campagnekas) en heeft toegang tot een aantal bijzondere activiteiten op het grensvlak van politiek en ondernemen. Meer informatie vindt u hier.

Lid worden of doneren zijn voor ons als afdeling financieel natuurlijk erg aantrekkelijk, maar het liefste zien wij u verschijnen bij onze activiteiten en bijeenkomsten. Úw aanwezigheid en input is van groot belang, onze leden en kiezers maken dat onze vereniging leeft, want: Mensen maken de democratie!

U bent van harte welkom, wij zien u graag!