Terugblikken met Rob Besseling

De komende periode blikken onze (buitengewoon) raadsleden terug op hetgeen ze in de afgelopen periode in onze prachtige gemeente Zeist hebben bereikt. Dit is deel vijf met Rob Besseling.

Sinds wanneer ben je raadslid geworden?

Ik ben sinds oktober 2020 buitengewoon raadslid en sinds januari 2021 raadslid, als vervanger van Peter-Paul Greup

Welke portefeuilles bekleed je?

Ik houd me met name bezig met mobiliteit, verkeer en parkeren, in het centrum en daarbuiten.

Op welk resultaat(en) van de afgelopen periode ben je het meest trots?

Ik ben op een aantal zaken trots. Enerzijds dat onder aanvoering van de VVD de betrokkenheid van de Zeister samenleving is vergroot. Hier hebben we tijdens de campagne een belangrijk punt van gemaakt. Daarnaast ben ik er trots op dat wij als VVD de leiding hebben genomen in een aantal belangrijke dossiers t.a.v. mobiliteit. Enerzijds t.a.v. verkeer in het centrum en de omliggende wijken. Anderzijds in de mobiliteitsvisie. Wij hebben aandacht gevraagd voor ruimte voor maatwerk en inzet van smart mobility. Daarnaast hebben wij een aantal keren middels vragen aan het college aandacht gevraagd voor onveilige situaties en de wethouder met succes opgeroepen om hierop actie te ondernemen.

Waarom moet er de komende periode weer VVD gestemd?

Als lokale liberale partij staan wij middenin de samenleving en kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een verdere verbetering van het goede leven in Zeist, door inwoners de ruimte te geven om hun leven zo in te richten zoals zij dat willen en ze daarbij waar nodig te ondersteunen.