Walter van Dijk lijsttrekker VVD Zeist

De Algemene Ledenvergadering van de VVD Zeist kiest Walter van Dijk als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

 

Walter van Dijk zit sinds 2015 in de gemeenteraad voor de VVD Zeist en is sinds de verkiezingen van 2018 actief als fractievoorzitter. VVD-voorzitter Désirée Nysingh stelt: “In de huidige raadsperiode leidt Walter met veel kennis en kunde de fractie. Het bestuur ervaart zijn jarenlange politieke ervaring, zijn scherp analytisch inzicht, maar ook zijn empathische en betrokken instelling als een ideale combinatie van vaardigheden voor het lijsttrekkerschap.”

 

Van Dijk is verheugd met het vertrouwen dat unaniem in hem wordt gesteld en kijkt er naar uit om als VVD-lijsttrekker de verkiezingen in te gaan. “Zeist is een van de mooiste dorpen van Nederland. Tegelijk hebben we in Zeist te maken met grote uitdagingen op het vlak van woningbouw, economie, duurzaamheid en lokale financiën. De VVD Zeist heeft een ambitieus programma ontwikkeld om het groene en ruimtelijke karakter van Zeist te versterken terwijl we tegelijkertijd zorgen dat we in Zeist voldoende woningen ontwikkelen voor onze inwoners, met realisme stappen zetten op het vlak van duurzaamheid en investeren in (verkeers)veiligheid en economie.”

 

Achtergrond

Walter van Dijk (53) woont met zijn gezin in Zeist en is in het dagelijks leven werkzaam op senior managementniveau binnen een grote ICT-organisatie.