Twee sterke vrouwen VVD-Zeist op verkiesbare plaats Provinciale Staten

Odile de Man en Dop van Ulzen, beiden uit Zeist, zijn de nummers 2 en 7 van de definitieve kandidatenlijst van de VVD Utrecht voor de Provinciale Staten verkiezingen op 21 maart 2019.

Beide kandidaten maken grote kans te worden gekozen: de VVD heeft nu negen leden in de huidige fractie. Odile de Man en Dop van Ulzen hebben veel ervaring op de werkterreinen van de Provinciale overheid: ruimtelijke ordening (de nieuwe omgevingswet), mobiliteit, wonen, grondexploitatie en milieu. Odile de Man richtte voordat zij in Zeist kwam wonen de afdeling Woudenberg van de VVD op en kwam ook voor de partij in de gemeenteraad. Dop van Ulzen werkt bij ProRail als projectmanager infra- en capaciteitsontwikkeling. Beide kandidaten hebben veel contact gehad met zowel provinciale als gemeentelijke overheden.

Désirée Nysingh, voorzitter van de afdeling Zeist is erg blij met deze twee verkiesbare vrouwen voor de Staten: ‘Odile en Dop zijn sterke vrouwen met veel kennis en ervaring. De afgelopen jaren waren onze contacten met de Statenfractie van de VVD goed, maar dat er nu twee leden van onze afdeling vrijwel zeker in de nieuwe fractie worden gekozen, is nog beter.’