Alexander Pieters

In 2006 zijn wij, mijn vriendin en ik, neergestreken in Zeist. Ten eerste vanwege de centrale ligging, maar zeker ook vanwege de historie, de sfeer en de groene omgeving. Inmiddels zijn we al weer vier jaar getrouwd en sinds november 2016 wij we de trotse ouders van dochter Noor.

Mijn naam is Alexander Pieters, afgestudeerd als ingenieur in Infrastructuur en Ruimtelijke ontwikkeling en werkzaam als projectmanager bij een landelijk werkend ingenieursbureau. In mijn werk heb ik veel contact met (lokale) bestuurders en de stakeholders uit de projectomgeving, mijn doel is altijd een project mét de omgeving te maken. Mijn ambitie is nu ook maatschappelijk bij te dragen aan de omgeving waar in ik met veel plezier woon. Mijn kennis en ervaring van het ruimtelijke domein en binnenstedelijke opgaves zet ik graag in voor de gemeenteraad. Verder hockey ik bij Schaerweijde en ben ik regelmatig (met de hond) in de Zeister bossen te vinden.

Ik wil zichtbaar en bereikbaar zijn voor iedereen maar wil met name de schakel vormen tussen het bestuur en  de (jonge) dertigers en veertigers in Zeist.

Nepveulaan 6a
3705 LD Zeist

Alexander.pieters@hetnet.nl
030-6992806


Taken en woordvoerderschappen van buitengewoon raadslid Alexander Pieters:

·       Dorpen en wijken: Zeist-Noord

 

Commissie Ruimte: Ruimtelijke projecten, inhoudelijk en financiële commissies

·       Centrum

·       Kerckebosch

·       Drieluik Den Dolder

·       Dijnselburg