Tjarda Struik

Een positieve insteek, hard werken en beperkingen omzetten in kansen. Dit is kenmerkend voor mij. Ik geloof in de eigen kracht van mensen en met de steun van anderen is veel meer mogelijk dan wij vaak denken. Daarom vind ik dat alle Zeistenaren het recht hebben op een gemeente die ze de ruimte geeft om hun kansen te benutten. Een gemeente die mensen in hun waarde laat en veiligheid biedt.

Ik ben Tjarda Struik, 31 jaar en sinds 2016 samen met mijn vriend en onze pasgeboren dochter woonachtig in Den Dolder. Wij zijn gevallen voor de prachtige natuur, het gezellige en intieme karakter van Den Dolder en de goede OV-verbinding. Dit laatste is door mijn visuele beperking van essentieel belang voor mijn onafhankelijkheid.

Elke dag ga ik met veel enthousiasme als programmamanager de uitdaging aan om van e-health een geïntegreerd onderdeel te maken binnen Koninklijke Visio. De combinatie van opgroeien in een ondernemersgezin en de master psychologie bieden een stevige basis in mijn professionele loopbaan.

De komende jaren wil ik graag meewerken aan een veilig, bereikbaar en ondernemend Zeist. Zeist en haar inwoners hebben goud in handen en samen met jullie wil ik dit graag verzilveren!


Tjarda Struik, Den Dolder

E: Tjardastruik@hotmail.com

M: 06-20628322

Taken en woordvoerderschappen Tjarda Struik

·        Dorpen en wijken: Den Dolder

                    Commissie Bestuur: Economische zaken

·        Deregulering

·        Economische samenwerking in de regio: Q4, Economic Board Utrecht (EBU), U10

·        Aansluiting Utrecht Science Park

·        Ontwikkeling bedrijventerreinen

·        Verplaatsing overlast gevende bedrijven

Commissie Ruimte: Duurzaamheid

·        Energietransitie

·        Luchtkwaliteit

·        Maatschappelijke initiatieven op gebeid van duurzaamheid

·        Gemeentelijke uitvoeringstaken op gebied van afval, milieu en groen

·        Bomenfonds